Medvídek...
Komentáře:
Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se.... |
Autor: strejda zajíc | 16.02.2022 08:45
Míro,tvá odpověď mi sice neobjasnila poživatelnost(resp.chutnost)mývala,přesto ti za ni děkuji.Vědecká práce na toto téma zase zbývá na mně.Tedy až se u nás medvídkovitý objeví.
Autor: Miroslav Kráčmar | 15.02.2022 09:26
Vzal si ho kolega k vyčinění deky jako předložku a co udělá preparátor se zvěřinou netuším....
Kdysi jsem škvařil sádlo z jezevce, je pravda, že škvarky byly k nerozeznání od vepřových, ale to bylo poslední moje kulinaření.Dát to upéct a sníst,to bych nedal a nejspíš by mě domácí vyhodila i s troubou.
Takže strejdo, jaká je z něho pečínka, nemám nejmenší tušení.
Kdysi jsem škvařil sádlo z jezevce, je pravda, že škvarky byly k nerozeznání od vepřových, ale to bylo poslední moje kulinaření.Dát to upéct a sníst,to bych nedal a nejspíš by mě domácí vyhodila i s troubou.
Takže strejdo, jaká je z něho pečínka, nemám nejmenší tušení.
Autor: strejda zajíc | 14.02.2022 22:13
Kožku na čepici a zbytek do trouby.Indiáni je prý baštili s chutí.Máš s tím.Miroslave,nějakou zkušenost?
Autor: Miroslav Kráčmar | 14.02.2022 11:40
Jen doplním......slušných 7kg. (váženo mincířem,takže zhruba...)