Dnes je 4.5. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Pro Kráčmara



Vložil: figi | 12.12.2016 19:52 | zobrazeno: 2153

Bláto je tmavé, kukuřici a jádro mezi ní každý pozná. Copak je ale to v červeně ohraničené ploše ???


Komentáře:


Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....


Autor: Radek Chadim | 14.12.2016 11:46
Místo slovního spojení ´choré mysli´ by bylo lepší použít slovo fantazie, a už to bude v pořádku :-).
Jinak Fesoj má skoro jako vždy pravdu. A já jsem hodnej na lidi taky jen tady :-).

Autor: Fesoj | 14.12.2016 10:08
Jen tak pro zajímavost - Figi do Roudné nejezdí, znám ho stejně jako Tebe jen z fóra. Ale rád bych ho tam viděl, stejně jako Tebe. Jak jistě víš a znáš, když se lidi sejdou tváří v tvář, posedí si, pokecají a připijí, pak už jim ta, jak říkala babička, \"tlustá slova\" nejen že nejdou přes pysky, ale ani prstům se nějak nechce je vyťukat na internet - a vo tom to je !

Autor: Miroslav Kráčmar | 14.12.2016 06:40
Jasně,mýlit se může každý...Ale pokud mne člověk,který mne nezná,v životě neviděl a na tom místě nikdy nebyl ,bude opakovaně obviňovat z něčeho,co není pravda,ale jen výplod jeho asi choré mysli a nemá v ruce jediný důkaz (poněvadž z té fotky něco takového prostě vyčíst nelze),pak ať se nediví,že zapomenu na dobré vychování.
Je to váš kamarád,tak se jej zastáváte,celkem logické...Kdo nejezdí do Roudné,není asi IN.
Mne,starýho,poctivýho vola,to prostě ne zvedlo,ale katapultovalo! ze židle,což je taky celkem logické.....:-)
A jen dodám,že na těch dalších dvou fotkách se každý může přesvědčit,kolik tam toho \"starýho,hnijíciho\" krmiva asi zůstane :-))

Autor: Fesoj | 12.12.2016 22:03
Míro, nikdo nemá patent na rozum. Mejlit se je lidský a mejlej se i ministři, jak říkal Josef Švejk. Já rozhodně nechci hodnotit, kdo má pravdu, zda Ty nebo Figi - dle mého názoru v tomto případě asi Ty, ale to vůbec není podstatné. Ale to, že má někdo jiný názor, mně ani Tobě nedává právo k urážkám. Mně se na tomhle fóru nejvíc líbí to, že jsme /aspoň podstatná většina z nás/ dobrá parta, jejíž členové se sice občas pohádají, běžně do sebe ryjí, ale vždy v mezích slušnosti. Jestli se dokážeš chovat aspoň trochu normálně, přijeď mezi nás do Roudné ! Já tam jezdím přes celé Čechy a to v zásadě proto, že se tam vždy sejde bezvadný kolektiv. A docela rád bych Tě tam viděl, vždyť máš spoustu dobrých názorů - jen trocha tolerance a slušnosti Ti chybí...