Dnes je 8.5. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

To je živel :-)



Vložil: Radek Chadim | 14.06.2012 13:57 | zobrazeno: 2666

Druhá tlupa za ráno.


Komentáře:


Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....


Autor: Radek Chadim | 14.06.2012 23:01
Tak já chodím večer, tak ráno mají volno :-), i když tyto záběry mě možná v nejbližší době vybičují k tomu, abych vstal a šel je okouknout po ránu. Ale já zatím trénuju tu mou partu u řepky (ani jedna z těhlech z fotopasti to není), aby chodila pěkně brzo z večera, už chodí nejdříve kolem těch 21:30, tak budu selátka ještě týden vykrmovat a pak je půjdu s foťákem a flintou přeměřit na živo.
Ale takovéto počy jsou u nás poměrně normální, teď se to hemží ve dne v noci, na podzim se divočáci rozejdou do okolních lesů, kde jsou částečně sklizeni, a pak je to zase u nás klasické noční čekání až vylezou :-).

Autor: Vrba Frantisek | 14.06.2012 22:12
Radku,nechodíš na ty snové videa a fotky někam do obory nebo do ZOO?Takové hemžení selátek jsem u nás neviděl přes dvacet roků.U nás,pokud vůbec něco vyjde,tak až na pár výjimek za tmy.Na vnadišti se tři týdny nic neděje,potom kukuřice do rána zmizí,a dalších 10-14 dní je klid.