Dnes je 28.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

York se srnčím parůžkem



Vložil: Radek Chadim | 01.03.2011 10:22 | zobrazeno: 1379

York se srnčím parůžkem.


Komentáře:


Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....


Autor: Erika Doležalová | 04.03.2011 15:17
Ano, přesně tak :-) Když jsme byli s malou poprvé okouknout čuníky, tak celkem nezájem, protože stáli jak hroudy a fenu víc zajímala kukuřice kterou měli prostřenou :-) Tak jsme je nechali trošiičku rozpohybovat a to byl cirkus.. :-) Lišku nebo jezevce hlásí i když se nehýbe - ale musí to být živé :-) Když je to střelené, tak se to cupuje a cloumá..
A zajíc, zase souhlasí, pištění, vysoké a pak ještě výš a výš co to jen jde, to ze vzteku, že jí to utíká :-)
Osobně - ikdyž mnozí nesouhlasí - jsem ráda, že není hlasitá na stopě, protože aspoň vím, že tam fakt někde něco je :-)

Autor: Radek Chadim | 04.03.2011 09:27
V neděli bude mít rok a půl, hlasitost nedokážu úplně dobře posoudit. Když se zvěř nebo kočka hýbe nebo dokonce útočí, s hlášením problém nemá :-), přes plot s divočáky taky ne, pokud zvěř nejeví známky odporu, tak moc nehlásí nebo občas, u zhaslého kusu nehlásí bez pobízení. Ale lecos se dá naučit.
Pokud něco staví ještě živé, tak hlásí. Stejně tak když něco žene - zajíce, ono je to spíše pištění než štěkot, ale když nemůže s dechem, tak nic jiného ani nezbývá.

Autor: Vrba Frantisek | 03.03.2011 22:02
Jediný-opravdový pes je BRAKA!!! Ale ten Tvůj kočkopes je opravdu borec a moc se mně líbí.Radku,jak je starý,a jak je na tom s hlasem? Loni jsem jich na KBZ teriérů měl ve skupině 5 a jenom jeden jakš-tak hlásil. F.Vrba