Dnes je 6.5. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

York hlasitě žene zajíce



Vložil: Radek Chadim | 04.03.2011 19:12 | zobrazeno: 1495

Hlasitost mého Yorka na zajíce, jestli se to dá považovat za hlasitost, spíše je naštvanej, že ho nemůže dohnat a je to hlasitost, jak já říkám, na kontakt. Zase na druhou stranu se dá podle toho poznat, co žene, když je to pištění, je to zajíc nebo srnčí, když normální hlubší, je to divočák nebo škodná. Na videu je taky pěkně vidět, že malý pes ve volně krajině nemá šanci zajíce dohnat, zajíc naprosto lehce uteče, zatímco Yorik se otáčí jako stíháčka na dvou kilometrech :-D.


Komentáře:


Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....


Autor: Radek Chadim | 08.03.2011 09:44
Jojo, zajíc sotva na půl plynu a York se může strhat. Na honění zajíců a ani těch divočáků border teriér úplně tak dělaný není. Je to prostě malý pes se specializací k norování a je to znát. Ne že by se k tomu honění nedal použít nebo kus práce neodvedl, ale jsou k tomu rozhodně vhodnější plemena, která v porovnání s BRT jsou na tom o poznání lépe.

Autor: Erika Doležalová | 07.03.2011 08:39
Zajíc vypadá, jakoby z toho měl srandu :-)