Dnes je 24.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Dotaz na prrouda



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Miloslav Hanzal | 20.06.2014 08:04
Možná má prrd nasušenou lysohlávku od loňska, když je přes ty biosračky. A co se peněz týče - třeba má důchod z Ameriky, když tam běhal po prérii s tím lukem.
Pro Františka - co hubertus, ještě slouží? M.H.

Autor: prroud | 19.06.2014 11:26
A Frantisku,kazdej holt nemuze bejt tak vyoce inteligentni a vzornej,nejlepsi, jako ty,no i presto ma narok na svy nazory:-))))))))))
Holt na tak dobrej matros co mas ty nedosahnu,nemam na nej,levnej nekvalitni nechci,tak na zadnym. :-))))

Autor: prroud | 19.06.2014 11:02
Mas pravdu Honziku,na chleb vezdejsi jsem si musel vydelat,stat mi nedava nic,jenoom bere!,a protoze neco za neco,taky mi se svejma aktivitama muze tim padem polibit pr..l,nic mu nedluzim! Neni to vubec spatny mit dost a nemuset otrocit,Honziku,pri trose skromnosti, :-) A Mira se trefil uplne! :-).Zodpovezeno:-)Ale je to jen pro ty nezavistivy a kamaradsky,skodoliby nenazranci co se chteji predvadet nebudou mit nikdy dost.Jo holenkove,ucte se ne bejt jenom clovekem,ale Clovekem ;-)
Povinovanej jsem se mohl cejtit a cejtil kdysi tomu sobestacnymu socialistickymu,ze jsem mel praci,zadarmo vzdelani a zdravi(zakladni zivotni jistoty),tomuhle vozungrackymu,zlodejskymu,prolhanymu protektoratu,ty nesvepravny,zadluzeny a nesobestacny kolonii, preju jen rychlej konec!

Autor: Míra | 19.06.2014 10:10
Prroud se pravděpodobně živí jako externí poradce nějaké mimozemské civilizace. Je to taková obdoba severokorejského Kim Čong -Una, také všemu rozumí, všechno umí a umí všem poradit. Jenom Prroud to samozřejmě provozuje na mezigalaktické úrovni.

Autor: Jan Jankovič | 19.06.2014 09:54
Já bych se přidal spíš s dotazem, čím se vlastně Prroud živí, vzhledem k množství příspěvků v kteroukoliv denní či noční dobu na MF a myslím, že takto činný je na více fórech (nejen mysliveckých).

Předpokládám, že jako pravověrnému příznivci spikleneckých a podobných teorií a nekonečnému kritikovi fungování systému, by mu hrdost nedovolila pobírat od státu třeba důchod nebo jiné dávky...

Autor: František Dušák | 19.06.2014 08:28
Jelikož nechci zasírat ostatní diskuse, tak se ptám tady.

Prroude na jakém matroši frčíš? To musí být opravdu kvalita, protože jen v perfektním rauši můžeš vyplodit všechny ty tvoje příspěvky.
Zdraví F.D.