Dnes je 4.5. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Koho by jste rádi viděli jako nového předsedu ČMMJ



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: prroud | 27.11.2014 19:30
Ok,Frantisku,mas to tam :-).Diky.

Autor: František Dušák | 27.11.2014 19:23
Péťo ať to nezasíráme. Pošli mi mail a já ti napíšu několik stránek o této problematice, výkladech zákonů souvisících s myslivostí apod. Jinak je to zbytečné.

Autor: prroud | 27.11.2014 19:19
Tos mi Frantisku moc nepomohl.Proto jsem se ptal,abych aspon jakous takous mel.

Autor: František Dušák | 27.11.2014 19:12
Re Péťa: Nevyjadřuj se k něčemu o čem nemáš nejmenší páru.

Re Fido: Jak už jsem psal Hanzal pro mne ano. Červený, tam mám trochu obavy. Je hodně ochranářsky založen a jeho komunikativnost směrem k "masám" není nejlepší. Je to takový samorost, což asi není to nejlepší. Jinak odborník více než kvalitní o tom žádná pochybnost.
A o Řehákovi zopakuji to co jsem napsal v jiném vláknu - Chraň Českou myslivost Sv. Hubert a Diana i Sv. Eustach před tím, že by Řehák získal sebemenší pozici v ČMMJ.
Závěr: Myslím, že si stejně pár lumpů udělá svoje a členi ČMMJ opět utřou nos. Sbor zástupců bude znovu fraškou, dozorčí rada za prebendy prodá i duši a myslivecká rada to je kapitola sama o sobě. Tak jak byl vytunelován Interlov, Myslivecký dům, tak stejně bude vytunelovaná HALALI a jde jen o to, kdo bude zrovna u lizu. A ten liz je ještě trochu plný, proto ten zájem se k němu dostat.
Závěr smutný, ale myslím, že za 5 let bude naplněn. Bohužel.

Autor: prroud | 27.11.2014 18:24
Tak me vlastne napada,jak dulezity je cmmj v ohledu zakonu o myslivosti,vztahu s vlastnikama honiteb,zmedelcema atd.,pta se ho vubec ministerstvo na neco a ma pravo si k tomu neco rict a kouka se na to? Protoze jestli ne,pak ma smysl vybirat jen podle chuti se angazovat pro myslivce a myslivost danou jen jako takovou.

Autor: Fido z Řáholce | 27.11.2014 18:04
Akceptuji jména pp. Hanzal a Červený. Jen proboha ne ing. Řehák. Měli bychom se ale zamyslet i nad personální obměnou MR a DR. Ne všichni její členové si dle mého soudu zaslouží důvěru široké myslivecké veřejnosti. Současná MR by měla do určitého termínu vyhlásit něco jako "výběrové řízení" na obsazení míst jak v MR, tak v DR. Možnost navrhovat kandidáty mají OMS, kluby a komise při ČMMJ s tím, koho z navrhovaných doporučují na předsedu ČMMJ. S navrhovanými kandidáty by měla být široká myslivecká veřejnost seznámena třeba na webu Myslivost.cz. s vyznačením, kdo a koho navrhuje na předsedu ČMMJ.
Pokud jde o samého kandidáta na předsedu ČMMJ. Nejde jen o odbornost takového kandidáta. Předseda ČMMJ musí být univerzál, být schopen přesvědčit okolí nejen svoji odborností, ale svých charakterem, vystupováním, mít schopnost komunikace nejen dovnitř ČMMJ, ale navenek, na jakékoliv společenské úrovni, prostě mít image schopného manažera.
Kolego Ellhenický, nové vedení ČMMJ budou volit delegáti na sjezdu ČMMJ. Nevím, kdo by měl/neměl mezi sebe koho ne/pustit.

Autor: Leon Zumr | 27.11.2014 15:32
přesně zatleskalo se vzlétli a zase přistáli jenom každý jinde :-)))

Autor: Ellhenicky | 27.11.2014 14:50
Já se jenom obávám, aby to nebylo jak s těma holubama. Jsou tam všichni, akorát na jiných místech a kdo ví, zda mezi sebe pustí někoho 'cizího'.

Autor: Maral | 27.11.2014 14:16
Myslím, že je to úplně jedno, do 15-20 let ČMMJ bude pouze spolek několika jedinců. Myslivost se mění, ČMMJ zaspala dobu. A spí dosud.

Autor: prroud | 27.11.2014 13:45
Elhenicky,jen at se jezej,ale byl to vtip,nemam na to vzdelani:-).Jenom je fakt ze kazdej kdo by si tam chtel delat z myslivosti dojnou kravu by letel na hodinu!Ani nemluvim o tech co by dopousteli nejaky panackovani,napriklad zemedelcum.Ale me by s takovou spis bylo lip na ministerstvu,tam by to teprv litalo,davam si tak mesic,pak by me odstrelili:-)))A nejaky vydirani,ze bud,anebo nedam myslivcum k moznosti lovu svuj pozemek bych jim kua rychle osetril zakonem.Postavil bych myslivost na,nebo nad roven ochranarum.A zadna myslivecka straz,ale myslivecka policie se vsim co k policii patri.A to by se chytli za nos naopak zemedelci,nez by pohnojili,musel bych vedet kde a cim a hned kontrola kolik atd.By jim ta zasrana vojteska zhorkla v hube.Roundup a ..... hned do basy.
ps: prisel jsem kvuli nemu o vcelstvo,soused zapraskanej!!!

Autor: Jan Slavětínský | 27.11.2014 13:32
Problém je, že chytří a dobří chlapi myslivci odešli z ČMMJ (viz pojištění jinde) a tudíž nemohou být delegováni a voleni do funkcí ČMMJ.

Autor: Ellhenicky | 27.11.2014 13:21
Nadávat umí každej a někdy až moc dobře, ale udělat něco pro zlepšení, to už je horší.
Prroude, kdyby jsi tam byl Ty, tak už by tam nemusel být nikdo jiný na dalších funkcích,na všechno máš řešení:-) A proč až za chvíli, jsou tu i tací, když vidí Tvé příspěvky, tak se jim ježí chlupy:-)

Autor: prroud | 27.11.2014 11:54
Vemte si tam me a garantuju vam,ze me budete za chvili proklinat:-)))

Autor: František Dušák | 27.11.2014 11:00
Revk74: Koutenský chtěl jsem ti odpovědět na mail. Ale máš ho neplatný. Prostě anonymní plkal.

Autor: vk74 | 27.11.2014 10:36
podle příspěvků zde na fóru František Dušák, i když ho osobně neznám
VK

Autor: Ellhenicky | 27.11.2014 08:03
Tak zatím jsou zde dvě jména a v jiné rublice ing.Řehák. Vím, že na náš názor se nebude nikdo ptát, jen mne napadlo zda je z koho vybírat.

Autor: Hans | 23.11.2014 12:10
Neznám osobně, ale jako osobnost myslivosti se mi líbí prof. Ing. Jaroslav Červený, CSc.

Autor: František Dušák | 22.11.2014 07:44
Hanzala jsem zažil ještě jako Hromasovo asáka na fakultě v Brně. Pro mne dobrý tip. Je to odborník a nejsou za ním žádné temné stopy. Což o současných představitelích nejde říci ani omylem. Pro mne ano.

Autor: Ellhenicky | 22.11.2014 07:28
Vzhledem k tomu, že na diskuzi POJIŠTĚNÍ od Fida zaznělo téma koho do vedení ČMMJ,tak ho nadhazuji.Asi by to neměl být nikdo z dosavadních představitelů. Mně osobně by se zamlouval Doc.Ing.Vladimír Hanzal,CSc. Jsem stále zastáncem, že jednotnou ČMMJ potřebujeme a předsedu,který nebude jen politickou loutkou ale i uznávanou kapacitou.