Dnes je 24.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Myslivecká unie, APM, M.I.S



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Tomio | 08.03.2011 21:00
Většina těchto organizací jenom využívá svůj prostor na trhu, a vlastně do budoucna je to jen plácnutí do vody. Silná jednotná organizace, která byla založena s nějakým cílem, nestory české myslivosti, trpí svojí nemohoucností transformovat se do organizace, která by měla jasné cíle, ČMMJ je nemá, alespoň já si to myslím, nikde není seznam cílů, pro členy vyjma přehlídek trofejí vlastně OMS neexistuje, fajn najdou se lidí, co mě podráždí, střelby,kynologické akce, ano to je pravda, ale kolik z členů chodí s pejsky na zkoušky,kolik střílí závodně.
Jednotný náhled na myslivost, není. A některé výkřiky do tmy, typu povinné členství, povinné spojení s pojištěním. každý má názor na Halali, možná by pro Halali samotnou bylo konečně vyvázet z tohoto. Pojistné služby nebudou o mnoho horší, než ostatních pojišťoven, každá pojišťovna vyvine velké usílí, si spočítat, co jí to bude stát.
Jde to v ruku v ruce s vedením ČMMJ,přístupem vedení,přístupem i nás, protože, kdo z těch mladších by chtěl vykonávat nějakou funkci.
A tyto všechny aspekty vytvářejí vlhký deštík, po kterém nám rostou organizace zde jmenované, které ve skutečnosti znamenají jen rozptýlení myslivců na menší celky, protože žádná z těchto organizací není schopna přetáhnout, nebo jinak vyprovokovat 85 000 myslivců ke změně. Stačilo by 50 000 a začaly by se dít věci, ale členů těchto organizací jsou stovky a navíc mimo to, že vzniknou a vydají prohlášení o nich dalšího půlroku neštěkne ani pes.

Autor: Hans | 01.03.2011 21:21
Třeba se někdo v březnu vyjádří. Díky

Autor: Hans | 24.02.2011 18:16
Možná se už na toto téma diskutovalo, ale přesto se zeptám. Jaké jsou Vaše názory, postoje a sympatie k těmto organizacím? Ikdyž M.I.S. není organizací, ale je velmi aktivní v rozesílání mailů a podsouvání názorů členů výše zmíněných organizací.

Nejsem členem žádné z těchto organizací, ale zajímá mě pohled ostatních.
Děkuji za odpovědi.