Dnes je 18.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Zaběhnutý pes



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Václav Sládek | 29.09.2015 10:36
Petře mě bordík zmizel v sobotu po poledni a vrátil se ve středu ráno již jsem to tu psal.Bylo to tak jeden km od baráku dobře to tam znal a trefil domu.Při návratu se z něj sypal písek nejspíš celou dobu byl někde v noře.Všechny v našem revíru i okolních jsem objel nikde nic.Hrozná beznaděj.

Autor: Ellhenicky | 28.09.2015 23:38
Zná to asi každý chovatel či majitel psa,že se pes nevrátí a člověk čeká a čeká. Po nějaké době jej začne hledat a ono pořád nic. Zrovna dnes se to stalo nám a až po 12 hodinách se psi vrátili před chvíli sami domů, kdy šli za prasetem na hranici honitby cca 4 km od baráku,kam přijeli autem.Jak dlouho jste hledali psa vy? Za dobu, co chováme psy, tak nejdéle to trvalo týden, kdy fenka byla naložena a odvezena z místa hledání 30 km daleko a až na základě inzerátů a rozvěšených plakátů vrácena. Ale jsou to nervy.