Dnes je 25.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Jak bálujete?



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Čestmír Kunetka | 14.01.2017 17:33
Taky máme až za týden. Zatím každý rok hojná účast. U nás nejvíce táhne kvalitní jídlo. Pro guláš si chodí s konvičkama ještě před zahájením a ostatní se všechno sní. Základem je kvalita a cena. Taky táhne tombola, ale je pravda, že po tombole se polovina lidí sbalí a jdou domů, zůstává jen zdravé jádro. Přijatelné vstupné, kvalitní jídlo, bohatá tombola a nasazení členů spolku = dobrá účast a zábava.

Autor: Václav Sládek | 14.01.2017 10:11
Máme bál za týden,hodně vstupenek se prodá v předprodeji.Většinou je jen pár míst volných a i ty bývají prodané.Hraje nám Malá muzika N P ta taky docela u nás táhne.Samozřejmostí bohatá tombola.

Autor: Ellhenicky | 14.01.2017 09:33
V pátek třináctého jsme měli tradiční myslivecký bát. Báli jsme se, že lidi nepřijdou, ale dopadlo to nad očekávání a plná spokojenost jak naše, tak i tancechtivých.. Co jsme slyšeli, tak u sousedů předcházející akce žádná sláva. Lidi se už nechtějí nějak bavit.Jak jste na tom s účastí u Vás? Ještě pořádáte bály?