Dnes je 23.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Chcete se pobavit?



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Jaroslav Tatalák | 17.02.2020 13:33
Ekologové a hnutí Duha to je spojení totálně zdegenerovaných mozků, řízených lesnickou a zemědělskou lobby. A ten jejich tláskal Bláha by se měl přejmenovat na Blábol!

Autor: bon | 17.02.2020 12:32
Není to sice na pobavení, ale přesto to sem vložím:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/myslivci-les-zver-lesy-odstrel-majitele-ekologove-nestihaji.A200213_145442_domaci_onkr

Autor: Vít Pátek | 27.11.2019 21:19
Youtube prokázal vysokou kvalitu své umělé inteligence, neboť mi video tohoto avantgardního komika předložil spolu s nějakými ptákovinami Zdeňka Izera a dalšími podobnými záznamy.
Pokud vegani jeho výplody skutečně absorbují a následně se jejich reprodukcí porůznu budou znemožňovat, budiž jim přáno.
Nicméně příležitostně upozorním nějaké jeho kolegy právníky, aby video skoukli a zvážili, zda by jejich profesní komora takováto vystoupení nepovažovala už za znevažování právnického stavu.
A jsem zvědav, zda až se začnou vegani jeho radami řídit, se brzy nedočká žaloby o náhradu škody podle paragrafu 2950 OZ.

Autor: Fesoj | 27.11.2019 17:15
Jo, tohle jsem viděl - je to ten \\\"národní umělec\\\" z MěÚ v Dobrušce. Chystám se navštívit p. Pochobradského, současného ředitele trutnovské lesárny, který na tom MěÚ dříve působil, jestli ho náhodou nezná. Jinak si myslím, že ten chlap musí být z dvojčat-takový exot se snad nemůže nikdo sám narodit.

Autor: Radek Chadim | 27.11.2019 15:34
Na dobrou noc a zlepšení nálady jsem neviděl nic lepšího, pohádka od začátku až do konce :-). Člověk se dozví spousta nových věcí, že lišek nejsou tisíce, že když myslivec vystřelíte přesně kolmo nad sebe brokovnicí, tak mu ty broky spadnou na hlavu, a když ty broky volně spadnou na střešní krytinu, že rozbijí střechu :-), jaké jsou nejpodstatnější důvody pro potřebu lovu...
Alarmující je, že takový debil, nevidící věci v souvislostech a vídí jen černé bíle a nic mezi tím, je Judr, ani bych se nedivil, kdyby ještě přednášel na nějaké vysoké škole :-) - a co je skoro jisté je to, že to bude nějaký politik :-). Přednáší sračky, vypráví lži, zákony si vykládá dle svého mínění, navíc se přiznává k jejích porušování, mele pátý přes dvanáctý a ještě si protiřečí, jo to bude politik úplně jasně :-).
Na obranu Vegan festu a některých účastníků musím říci, že né všichni jsou duchem na tom tak katastrofálně, jako přednášející pán, někteří mají jen jiný názor na věc.

Autor: Karel poslík | 20.11.2019 17:44
Zkusil jsem pár minut, potom jsem přeskočil někam do jedné třetiny a vydržel jsem sotva pár vteřin a potom ještě jednou někam dál a dopadlo to stejně. Škoda že na ten příval moudrostí nemám patřičnou trpělivost.
Vzpomněl jsem si na časy dávno minulé, když na sklonku osmdesátých let chyběly na trhu dámské hygienické potřeby a v televizi se jednou večer pustila do diskuze parta vysoce postavených chlapů - obchodníků a politiků a začali rozebírat důvody. Bylo k nevíře poslouchat ,jak zasvěceně odsuzovali ženskou populaci z nehospodárnosti a zbytečného plýtvání. Neuvěřitelně trapně se snažili předstírat, jak dobře rozumí problému a jak by každá dáma mohla ušetřit, kdyby .... Ani tehdy jsem nenašel sílu poslouchat ty debily do konce.

Autor: Jaroslav Miňha | 20.11.2019 05:44
Https://www.youtube.com/watch?v=C3-YBaBgEiY