Dnes je 19.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Natura Viva 2022 Lysá n/L



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Polák Jiří | 31.05.2022 12:06
Ahoj Jen do,byli jsme tam s Lenkou v sobotu.Koupil jsem co jsem chtěl, mimo jiné i řemen se zeleno podšívkou za 450 Kč.Lenka spokojená a to je důležité!

Autor: Roman Voříšek | 30.05.2022 13:06
Ahoj Jendo, já tam byl včera s rodinou. Měl jsem jasný cíl, co chci koupit. Nový klobouk + novou pracovní vestu. Vše jsem pořidil ke spokojenosti. A vypadalo to tam jak na srazu našeho spolku :) Pozdravil jsem i chlapy Švejdovi:)

Autor: Jan Slavětínský | 30.05.2022 08:11
Co jste říkali na letošní Lysou? Já tam byl ve čtvrtek. Lidí mraky, potkal jsem docela dost známých, pohovořil s Figim, s bývalým šéfem jednoty p.Broukalem, s Davidem Vacou ze Světa myslivosti, který vlastně se mnou byl a chodil po kopcích v Rakousku když jsme lovili kamzíka , u stánku SB pozdravil Pavla Rybaříka a potkal několik chlapů od nás z okresu..Člověk v podstatě nic nepotřebuje a jede jen na takový výlet a omrknout to. Letos se všechno točilo okolo termovizí a nočáků. Holt ,taková je dnešní myslivost. Já si z recese koupil nový řemen na flintu, za krásných 500,- ,ten podšitý zeleným filcem, no nekup to. Koženou peněženku na doklady, také za 500,- , nakonec jsem u takové hezké paní s rysem Italky koupil letní zelené kalhoty a kraťasy, ale je to Pražanda. Venku si dal pečená žebra za 150,- a jedno pivo za padesát a jeli jsme domů. A co vy?