Dnes je 19.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Provozní řád MS



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Luboš Čanda | 09.07.2011 05:59
Děkuji za informace a pomoc, Pavlovi za poslání, i Vám Eriko za tip.
Z obou variant lze uzpůsobit na naše poměry. Teď jen, aby to fungovalo v praxi.

Autor: Hans | 08.07.2011 22:37
Zdravím taky ho mohu poslat není to problém ;).
Honza z Jablonného stačí se ozvat na mail.

Autor: Pavel Černý | 08.07.2011 07:13
Lubuši, když mi pošleš mailovou adresu, pošlu ti na ni náš provozní řád. Je dost podrobný a propracovaný a bylo by ho třeba vždy upravit do konkrétních podmínek. Předem ale zdůrazňuji, že už jsem ho posílal nejméně třem lidem a reakce byla shodná: je to hezké, ale u nás by to neprošlo :-)

Autor: Erika Doležalová | 07.07.2011 08:09
Luboši, na googlu si zadejte "provozní řád myslivecké sdružení" a koukněte jak to mají jinde, nemusíte to "obšlehnout", vždyť si to upravte podle svého, co tam potřebujete mít a co ne.

Autor: Luboš Čanda | 07.07.2011 06:32
Zdravím, kolegové myslivci. Chtěl jsem Vás poprosit, zda poradíte, kde nalézt nějakou doporučenou formu provozního řádu pro myslivecké sdružení, popřípadě, pokud by byl někdo z Vás ochoten nějakou verzi poskytnout. Jak je psáno na webu myslivosti, stanovy jsou základem, ale nemůžou ošetřit vše, natož konkrétní problémy v MS. Nechci sprostě obšlehnout verzi jiných sdružení, spíš návod, na co nezapomenout. Stanovy máme víceméně dle vzoru, tak jak asi mnoho sdružení.
Pokud by bylo potřeba zašlu e-mail, kam to zaslat. Děkuji Vám předem