Dnes je 23.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Nově přihlášený-ná...



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Jitka Bratršovská | 18.01.2012 21:54
Tak Vám pěkně děkuji za milé přivítání tady mezi Vámi.
Myslím,že tady budu víc číst než přispívat.Stále se Ervína ptám,který je ten či onen,(proto ty fotky),ale Matěje chválím,paměť funguje lépe než mě :-)).
Takže lovte,foťte a přispívejte.L a L

Autor: Matěj Fous | 18.01.2012 21:35
Mě už ta paměť tolik neslouží, ale Jitka by mohla býti taková pohledná a příjemná blondýna a něco povídala že prodává v Kar.Varech Rusákům pralinky- á 100,-kč/1 ks nebo tak nějak pokud se nepletu.:-) Tedy vítám na fóru!

Autor: Milan Zelinka | 18.01.2012 12:52
jj je to prvda moc kolegů se k fotce nemá. Jinak Jitko pěkně vítám z Moravy. Zdraví Milän

Autor: Radek Chadim | 18.01.2012 08:42
Ve svém profilu si každý může vložit fotku, já tam mám zajíčka, protože jsem takový mladý zajoch :-), ale někteří tam mají seriózní fotografii, ale je jich málo.

Autor: Petr Havlín | 18.01.2012 08:22
Dobrý den Jitko, srdečně Vás tu vítám a přeji vám, aby ste se tu cítila tak dobře jako my. Co se týče fotek, tak jsem měl dojem, že při zakládání osobního profilu tam Radek CHadim tuto možnost dal. Zkuste ho kontaktovat. Máte pravdu nebylo by špatné po tolika letech některé tváře opravdu vidět a ještě více toto fórum zosobnit. Jinak do vaší začínající Myslivosti velké Lovu zdar!

Autor: Milan Stýblo | 18.01.2012 07:58
Jitko, dobré ráno. Věřím, že si tyto stránky brzy oblíbíte. Mně to trvalo jen několik málo vstupů. Tak přeji hodně zdaru, štěstí a úspěchů v zeleném snažení. Jestli neznáte, zkuste i www.myslivost-lovectvi.cz to jsou taky velmi vydařené stránky.

Autor: Jitka Bratršovská | 17.01.2012 23:13
Tak Vás tu všechny zdravím!
Moc hezky si tady počtu...Jak hezky všichni lovíte a hlavně čím, jak to či ono vnadíte.Já zatím disponuji,jen ženskými zbraněmi,ale do lese chodím s jedním panem E a naší paní pejskovou moc ráda.Konám tam skoro všechno jako pořádný myslivec a možná jím i někdy budu.:-)Někteří mě znáte z lońského setkání z Roudné...ale já Vás moc neznám....a tak bych měla jednu ženskou technickou...nemůžou být příspěvky s fotkama???
A protože jsem už tak trochu mysliveček,dovolila sem se do této diskuse přihlásit.L a L