Dnes je 26.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Výročky



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Pavel Neumann | 26.01.2011 12:03
No u nás Krvesaj neznáme, tak jsem dnes láhev objednal a uvidíme co je to za kouzlo :o)

Autor: Milan Soukup | 25.01.2011 21:14
V tom případku vám přeji mnoho úspěchů a příjemné následující ráno :-):-). M

Autor: Karel Hrádel | 25.01.2011 16:42
další slogan pro M.Soukupa - po čem sahá tvoje ruka, po fernetu z Nepomuka, jinak Ďábelský krvesaj se vyrábí v Prádle u Nepomuka a slogan je pravdivý, my s ním budeme stavět a pak svírat dne 12.2. na VČS

Autor: Milan Soukup | 25.01.2011 15:16
Krvesaj - mužům staví, ženám svírá, strašlivý to krvesaj :-). Aspoň tak nějak praví reklamní slogan :-). M

Autor: Daksl Kopov | 24.01.2011 22:07
Nás je třináct.Nám je hej a jeden člen má šedesátku.Tak to se nadlábnem.Průběh jako vždy a alkohol?Hodně je autem a tak zásoby jsou bezedné.Pokud to vyjde-bude to konec února.

Autor: martes | 24.01.2011 21:00
U nás to praktikujem tak, že máme 14 dnů před výročkou HÁDACÍ schůzi. Tam se všechno probere, vyřeší a výročka proběhne v klidu.Na ní se přečtou zprávy, případně se pasuje nebo se přijímá nový člen, předkládají se trofeje a okamžitě se hodnotí komisí, která je vybraná z členů MS.Všichni jsou v uniformách a slavnostně naladěni (ten vztek z hádačky už dávno přešel).Letos k jídlu bude: knedlíčková polévka, pečený divočák, knedlík, zelí - šípková nebude.K pití bude:pivo, rum, zelená, pivo, rum, zelená,pivo, rum, zelená, i ten krvesaj dojde (jak píše Ruda).Snad to opět ve zdraví přežijem........

Autor: Rudolf Husák | 24.01.2011 19:38
U nás letos výročka koncem února.Jsme veliké MS téměř 60 členů a program podobný jak uvádí Harald.Výbor, 13 členů se schází vždy 1 hod.,před vlastní schůzí.Je to bilanční schůze roku,jako obvykle schůzi zahajuje a řídí předseda, následuje zpráva předsedy,hospodáře,fin.hospodáře,předsedy revizní komise,diskuse,usnesení a závěr.Na této schůzi odevzdávají členové ulovené srnčí trofeje MH,který společně s předsedou a starostou HS připaví trofeje pro okresní přehlídku trofejí.Taktéž máme připraveno slavnostní pasování člena po roční zkušební době,která již uplynula.Na výroční schůzi,pokud možno všichni v uniformách.Na výročce se snažíme neřešit běžnou mysliveckou problematiku a pak následuje oběd.Letos bude vývarová nudlová polévka, pečený závitek z divočáka,knedlík zelý pak volná zábava a také zelená,rum,krvesaj...,mladší až do rána.

Autor: Milan Soukup | 24.01.2011 18:04
Jako kdybych ten program rum, rum, zelená, zelená:-) už někde viděl :-). M

Autor: Václav Pašek | 24.01.2011 17:46
Výročka je v únoru, termín se neshoduje s masopustem, to je jediná podmínka. Řeší se přehled činnosti co se zvládlo, nezvládlo, plán na další rok, finanční zpráva, revizní zpráva, zpráva hospodáře o lovu. Letos navíc pasování na myslivce ( mě :). Pak gulášek a rum,zelená,zelená,rum,zelená,rum,rum,zelená,zelená,zelená, rum.... atd. :) V.P.

Autor: Milan Soukup | 24.01.2011 17:25
Eriko, vykašli se na to. M

Autor: Erika Doležalová | 24.01.2011 16:28
Koncem února. Program obdobný jako "u Altmannů" :-) Ale naštvali mě, říkala jsem si že když už mám malého psa a má zkoušky a pracuje, že by jako mohlo MS dát nějakou korunu. A dozvěděla jsem se, že prý je ve stanovách (ale tam jsem nic takového nenašla) schváleno, že příspěvek jen na DVA malé psy.. A v MS jsou malí i s tou naší 3, z toho jedna stará bába, která už prakticky nic nedělá (navíc je vedena jako barvář, ne norník!) a druhá, která ale "obstarává" druhou část revíru, kam my (tady z naší obce) prakticky "nesmíme" (ale to by bylo na dlouhé povídání..) Tak nevím, jestli se na schůzi ozvat nebo se na to vykašlat.. Psa nemám kvůli pětistovce z MS, ale když vezmu náklady na pořízení, krmení, zkoušky a taky riziko při norování (buď že budu solit veterináři za příp. ošetření nebo taky o psa přijdu..) tak mi to přijde dost nefér..

Autor: Milan Soukup | 24.01.2011 15:56
Dtto, před začátkem nového a na konci starého mysliveckého roku. MS

Autor: Harald Altmann | 24.01.2011 15:05
Výročku míváme na konci března nebo začátek dubna - ukončení mysliveckého roku. Na pořadu přehled činností, které se udělali, či neudělali. Finanční zpráva a finanční plán do dalšího roku, revizní zpráva. Shrnutí úlovků a jak bylo naloženo se zvěřinou.
A potom gulášek a volná diskuze, mnohdy do pozdních večerních - brzkých ranních - hodin.

Autor: kesl | 24.01.2011 14:47
Chtěl bych se zeptat, kdy míváte výroční členské zchůze, proč tento termín a co je na pořadu jednání.