Dnes je 25.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Luboš Holopírek | 07.03.2013 20:03
Na této škole studuji, dokonce na LDF, ale bohužel ne obor lesnictví. Což mě teď docela mrzí. Jak je to s uplatněním nevím, ale to asi nikdo. Myslím, že to bude ve většině oborů na LDF podobné.
Každopádně studium na kredity se mi hodně nezdá a dnes už bych spíš zkusil najít něco bez nich. Myslivost si určitou úroveň asi drží. Předmět si hodlám zapsat v následujícím semestru. S tou partou to taky už asi není takový terno jak to bylo když tu studoval otec. Dost lesáků tu znám. Rozhodně je to lehčí obor než mnou studované Dřevařství.Pokud tě zajímá něco konkrétního klidně se ptej.

Autor: Tomio | 07.03.2013 08:37
Já vystudoval MZLU, ale jinou fakultu než lesárnu, z lesárny jsem si vybral jen dva volitelné předměty (Myslivost a škody zvěří, či (jak se to ted jmenuje už nevím, či zda vyučuje).Mendelovka hlavně ekonomka hodně stoupla v nárocích na studenty. U lesárny nevím, ale lesáci si nijak nestěžovali, je tam celkem parta, protože většina studentů si čuchla k myslivosti, tak je o čem povídat a zábava. V uplatnění, ale moc šancí bohužel neměli. Teď, ale pokud projdou církevní restituce, asi budou lesnící potřeba. Já sám jsem vybíral mezi lesařinou a informatikou v ekonomii. Nakonec jsem vybral to druhé a myslivost zůstala koníčkem. Krásným koníčkem, který ale někdy dokáží lidé hodně otrávit. A ne jenom závistí, ale hlavně lhaním.
Informace jsou dva roky staré, jak je to nyní netuším.

Autor: Mastracek | 06.03.2013 21:17
Dobrý rád bych se Vás zeptal, co si myslíte o Mendlově vysoké škole v Brně - obor lesnictví. Teď se rozhoduji na kterou VŠ se mám hlásit. Mým velkým koníčkem je příroda a myslivost. V dnešní době je, ale těžké vybrat si školu, tak aby mě bavila a hlavně, abych po vystudovaní našel někde uplatnění.
Studovali/studujete někdo na této VŠ, a byl by jste někdo ochotný, mi o ní napsat něco víc ?
Myslíte,že je reálné se potom někde uplatnit?
Byl bych rád kdyby se mi ozval i někdo, kdo na ní právě studuje.
Moc děkuji za všechny případné rady a zkušenosti.