Dnes je 24.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Čalounění v autě



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Honzaj. | 06.05.2018 22:18
Z vlastní zkušenosti vím že vlastní silou se to málokdy vyčistí dokonale. A než do toho rýpat něčím u čeho si nejsem jistý, tak si to radši nechám někde vyčistit. Už se mi taky totiž povedlo čistit tak moc že tam potom zůstaly světlé skvrny. :) Posledně jsem si nechal vyčistit čalounění u http://www.cisteni-kobercu.com/kontakt a upřímně doporučuji. Nebylo to ani tak drahé.

Autor: Ellhenicky | 25.03.2013 07:46
Koukám, dobrá rada nad zlato.Já to mám jednodušší, že syn dříve čistil interiéry a některé vychytávky má doma. Je řada přípravků, Vanisch nic moc na autopotahy, osvědčil se vysavač s adaptérem na čištění koberců .

Autor: Drahoš Hikl | 24.03.2013 17:29
Souhlasím s Pátkem.Pokud je interiér v bídném stavu:-)svěřil bych vyčištění firmě.
Ta domácí makačka s nejistým výsledkem nestojí za to.A poté pro jistotu před cestou do revíru chránit sedačky dekou nebo se odhodlat k těm potahům, s těma už si pračka poradí:-)

Autor: Vít Pátek | 24.03.2013 15:49
Když je to jednou za uherský rok, tak se opravdu vyplatí použít profesionály živící se čištěním interiérů (s dobrými referencemi, samozřejmě). Cena je zhruba srovnatelná s jednou plnou nádrží. Podle mé zkušenosti mají různé "dryáky", přístroje a postupy které dokážou vyčistit i velký a hodně zašlý "humus" po mysliveckém a psím používání auta. Jednorázově nemá smysl si vše potřebné kupovat a ještě se učit jak na to.

Autor: Erika Doležalová | 24.03.2013 14:42
Přepravky máme, dvě, v kufru. Jenže když končíme lov, první co většinou uděláme, že otevřeme dveře, abysme tam dali flinty no...a už to je. Jinak jezdí v bednách, když je kufr otevřený a přepravka též, automaticky skáčou do nich, ale občas se to prostě nepovede, když místo abysme nejdřív zavřely feny, otevřeme zadní nebo přední dveře.. Naposledy to zasvinila kolegova jezevčice drsňačka, nebylo kam jinam ji dát než na zem u spolujezdce a jelikož tam žádný spolujezdec nebyl, aby ji hlídal, tak než se řidič nadál, mokrá a zablácená "královna" dřepěla na sedačce :-(
Nejsou to "aktuální" fleky, už to je za nějakou dobu (to auto máme už pár let) ale vypadá to čím dál hůř :-(
Potahy byly v plánu, resp. stále jsou, no ale zatím jen v tom plánu, jooo to je tak, když člověk pořád něco odkládá..

Autor: rici czech | 24.03.2013 14:34
A po vyčištění pořídit nějakou psí přepravku:-).Ono tomu zasvinění od našich pomocníků se nevyhneš!

Autor: Hlaváč | 24.03.2013 14:30
Ahoj Eriko budeš muset asi naštívit nějakou lepší myčku kde se dá vyčistit aj čalounení a buď bez obav funguje to

Autor: prroud | 24.03.2013 13:45
Kdyby byly Cestmire vsechny trapeni jen takovyhle legracni,tak je slavime:-)......proud

Autor: Čestmír Kunetka | 24.03.2013 13:34
Prroude, přece nebudu trápit mladou a hezkou holku, která navíc nikomu naublížila. Na trápení jsou tu jiní.

Autor: prroud | 24.03.2013 13:25
Ale tak Cestmire:-)))(jasne ze to tak dopadne,nejrozumnejc),ale nech Eriku at se trosku potrapi;-) :-)).....proud

Autor: Čestmír Kunetka | 24.03.2013 13:20
Eriko, klííííd. Možná byla chyba, že jsi nedala na zadní sedačku nějakou starší deku, ale už se stalo. Tak to naprav tím, že když někoho povezeš, tak dej tu deku jemu, aby neviděl, jak sedačka vypadá.
I když mají fenky žlutou, co uděláš když jim dáš červenou, jaký bude trest???
Prostě to neřeš, sedačku vyčisti jek nejlépe to půjde, dej tam deku a buď v klidu, víš dobře, že ti to fenky vrátí několikanásobně, nemám pravdu??? :-)))

Autor: prroud | 24.03.2013 12:44
Na zaschly blato Eriko jen dobry kartace,a nic nebude,kdyz se bude kartacovat poctive, kdyz je blato suchy a vysavac:-),priste pro fenky potahy na sedacky:-)....proud

Autor: Erika Doležalová | 24.03.2013 12:39
Nemáte někdo nějaký dobrý a hlavně účinný tip, jak vyčistit sedačky v autě od různého neřádstva, zejm. zaschlé bláto? Přestože feny mají přísný zákaz, občas se prostě stane, že nastoupí dřív, než je stihneme chytit a samozřejmě nejraději na sedačku (bordina už má díky tomu důtku, jaga důtku s výstrahou). A jako na potvoru se to nejčastěji stane po norování v melioraci, tedy tehdy, kdy jsou obě krásně mokré, smradlavé a zabahněné (příp. z nory "jen" od hlíny) :-( Zkusila jsem vykartáčovat, nic. Slavný Vanish na koberce, kromě toho, že nyní auto smrdí jak laciný bordel a já strávila zbytečně hodinu času "sněžením, vtíráním a luxováním", nic :-( Nevíte o nějakém přípravku, který by opravdu fungoval, aby sedačky nebyly hnědě flekaté? Díky.