Dnes je 27.4. 2024. Slunce výchází v a západá v  | Měsíc výchází v a západá v

Fomei 8x56 Leader PRO ED



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: Jiří Janda | 11.07.2013 07:28
Dalekohled jsem posílal 1.7. a včera ho přivezla PPL hotový, opravený.Tedy za 10 dní i s dopravou. To je velice slušný čas!!! Hned večer jsem ho byl provětrat a vypadá dobře. Doufám, že tak už vydrží. Vypsaná příčina potíží je vadné ozubené kolečko. Pozdrav všem Jirka.

Autor: Michal Mirčev | 29.06.2013 21:38
Mám ten samý dalekohled. Chvíli po zakoupení jsem ho posílal na reklamaci kvůli očnici která nešla plynule vysunout. Nyní u té samé očnice se mi stává,že nedrží při vysunutí.Dále problém,který popisujete se mi také stává je den kdy ho zaostřím naprosto perfektně a z toho nemůžu vůbec zaostřit. Dalekohled mam druhý rok.Je to můj poslední Fomei.

Autor: Fesoj | 28.06.2013 13:28
Podobný problém jsem sice neměl, ale mohu ujistit, že mou reklamaci závady vyřídila firma Fomei velice rychle a k mé plné spokojenosti a to jsem ani nemohl předložit záruční list /šlo o výhru/. Jsem zvědav, jak dopadneš s reklamací Ty.

Autor: Jiří Janda | 28.06.2013 08:30
Vloni jsen zakoupil pozorovací dalekohled Fomei 8x56 Leader PRO ED. Do včerejšího dne naprostá spokojenost. Včera večer při čekání u řepky jsen si chtěl doostřit a ono nic. Nelze nastavit obě oči na stejno. Zcela jistě nemůže jít o závadu vlivem mechanického poškození - úderu. Budu posílat jako reklamaci, ale zajímalo by mě, zda měl někdo podobný problém. Děkuji a pozdrav všem. Jirka.