Prodej zvěřiny



Vkládat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé. Taky se mohlo stát, že Vám byl zamezen přístup pravděpodobně z důvodů porušení pravidel slušeného vyjadřování v příspěvcích. Přihlásit se....

Autor: prroud | 04.10.2013 21:44
Co cekas jinyho Martine? Mam "nalajnovano" :-)))

Autor: Martin Skřivánek | 04.10.2013 18:11
Prroude ty odpovíš na všechno lautr stejně,s tebou žádný pokrok :-).

Autor: prroud | 04.10.2013 14:21
Krabate,kdyz si pomuze MS legalnim a zakonnym odstrelem,je to v poradku!Ale oba vime co jsem mel na mysli a jakej je stav soucasny spolecnosti......zatim to bez kontroly nejde.Lidi jaksi nejsou jeste "tak daleko",naopak,tomu lepsimu se vzdalujeme....zatim,nicmene verim,ze se to jednou zlomi a vsechno bude jinak,je jen na nas,jak moc to bude bolet.

A nemel jsem na mysli prekupniky,ale pytlaky(vseho druhu).

Autor: Krabat | 04.10.2013 14:06
Prroude doteď v hospodách nevyžadovali jakékoliv osobní data :(. Dát si v hospodě kančí guláš může jenom šílenec. V místních hospodách patří jídlo ze zvěřiny mezi nejlevnější, a odkud asi to maso pochází. Z oficiální distribuce asi těžko. A myslivci nezkusí zbohatnout, hodně už jich zbohatlo. Ale po týhle změně by mohlhli trochu vydělat i MS když obejdou překupníky.

Autor: prroud | 04.10.2013 13:55
Pri duslednym vyzadovani osobnich dat prodavajiciho myslivce a jejich evidenci a kontrole,proc ne? Jinak si nebudeme nic namlouvat Josefe,ne jeden "myslivec" zkusi zbohatnout....

Autor: Fesoj | 04.10.2013 13:40
Nebezpečnej krok ? Spíš legalizace současného stavu !

Autor: prroud | 04.10.2013 13:17
Pomerne nebezpecnej krok,povolit takovej primej prodej......

Autor: Fido z Řáholce | 04.10.2013 13:08
Ano lze, ale dotyčná restaurace, popř. obchod musí mít příslušné povolení od hygieniků, že může zpracovávat a dále prodávat zvěřinu.(Školení prohlížečů)

Autor: Jan Slavětínský | 04.10.2013 10:46
Ahoj Jardo.
Vyhl.191/2013 Sb.o změně veterinárních a hyg.požadavků k této problematice.

Autor: Jaroslav Miňha | 04.10.2013 07:37
Ahoj kamarádi,

donesla se ke mně informace, že od letošního srpna je již povolen přímý prodej zvěřiny do restaurací a obchodů. Jenže nikde nemůžu dohledat za jakých podmínek, co všechno musí prodávající MS splňovat. Máte někdo směrodatné informace, popřípadě kde je to psáno?

Díky, Jarda